Energie besparen doen wij zo! BV/ EBDWZ

De beste T5 adapter ter wereld.

Download de checklist waar u op moet letten als u de T5 adapter overweegt aan te schaffen.

Zie hieronder foto's en een toelichting op deze checklist.

De 'Rolls Royce' onder de T5 adapters

De enige Nederlandse T5 Adapter

(ook TL Bespaaradapter of TL Bespaarkit genoemd)


'Wij perfectioneren de T5 adapter naar een ongekend hoog technisch nivo. Ook hanteren wij serieuze en strenge kwaliteitscontroles. Hiervoor hebben wij, als enige in Nederland, een eigen 'Research & Development' en een 'Quality Control' afdeling. Onze T5 adapter is daarom technisch zéér hoogwaardig, de 'Rolls Royce' onder de T5 adapters'.

Meer info

Organisatie
Uw naam
Telefoonnummer
Uw e-mail *


Toelichting op kwaliteitsverschillen

Video

Kwaliteitsverschillen T5 Adapters

Voor het oog zijn er niet of nauwelijks kwaliteitsverschillen waar te nemen tussen verschillende merken T5 adapters. Echter, de kwaliteitsverschillen zijn enorm! De verschillen in kwaliteit zitten in het gebruik van materialen en technieken aan de binnenkant van de T5 adapter.

Wij verkopen de beste T5 adapter die momenteel op de markt is. In onderstaande tabel lichten wij dit toe. Omdat het ontwerp van onze T5 Adapter tot onze ‘bedrijfsgeheimen’ behoort, hebben we niet alle kwaliteitsverschillen toegelicht.

Neem contact op of bekijk deze video als u een verdere toelichting wilt.

 

Kwaliteitsaspecten T5 adapter

Bescherming voorschakeling

Klik op de foto
De voorschakeling rechts op de foto is opgerold in een kartonnen 'sushi-rol'). Dit is bij hitte-ontwikkeling brandgevaarlijk. Onze voorschakeling (links) zit in een stevige, isolerende kunststof huls.
     
Materiaal pinnen

Klik op de foto
Onze T5 adapter gebruikt koperen pinnetjes. Dit geleidt stroom formidabel. Slechte adapters hebben metalen pinnetjes waardoor verlies optreedt.
     
Bescherming pinnetjes

Klik op de foto

Onze T5 adapter heeft transportbescherming op de pinnetjes. Hoewel dit een van de duurste en kwetsbaarste onderdelen is, heeft geen enkele andere adapter heeft dit!
     
AC Input
Let op dat de 'AC-input' van de T5 adapter aan één kant zit. T5 adapters met Fase aan de ene en Nul aan de andere kant, kunnen ertoe leiden dat u tijdens het monteren onder stroom komt te staan! Daarom zijn deze merken T5 adapters in sommige landen verboden.

     
Condensator Onze T5 adapter heeft een goede condensator die pieken in stroomverbruik aan kan. Een slechte T5 adapter heeft een zo goedkoop mogelijke (dus slechte) condensator en dan valt uw verlichting uit als er tijdelijk extra stroom nodig is op de werkplek.
     
Bedrading Uit oogpunt van veiligheid is de bedrading van de onze T5 adapter dubbel geïsoleerd. Voor zo ver wij weten gebruikt geen enkele ander adapter-merk dubbel geïsoleerde draden.
     
Keuring Is de TL Bespaaradapter bijvoorbeeld TUV of KEMA gekeurd? En is deze keuring nog geldig? Onze T5 adapter is onlangs door de TUV gekeurd en goedgekeurd.
     
Het voetje Past het voetje van de TL Bespaaradapter in uw armatuur, is het voetje te verstellen?
De foto rechts is bijvoorbeeld een voetje dat niet in een inbouwarmatuur past. Pas dus goed op voor dit type T5 adapter!
     
End of life beveiliging Onze T5 adapter heeft een End of Life beveiliging. Dit is erg belangrijk! Goedkopere adapters hebben vaak geen End of Life beveiliging en dit gaat ten koste van de levensduur van uw TL buizen. Vraag daarom bij onze con-collega's na of hun T5 adapter deze techniek ook heeft.
     
Warme start Let er op dat de leverancier een TL Bespaaradapter (T5 adapter) levert met een warme start aan beide (!) uiteinden van de lamp! Dit verhoogt de levensduur aanzienlijk. Onze T5 adapter heeft uiteraard een warme start aan beide uiteinden.
     
Gewicht Overschrijdt de TL Bespaaradapter (T5 adapter) het maximale toegestane gewicht? De gewichtseis is er niet voor niets! Te zware adapters kunnen van uw plafond af vallen. Dus als u een te zware TL Bespaaradapter koopt, loopt u een onverantwoord risico. Onze adapter heeft het goede gewicht.
     
IC Chips Erg belangrijk! Is de TL Bespaaradapter voorzien van chips? Onze T5 adapter gebruikt moderne chips. IC chips geven belangrijke extra functies aan een T5 adapter. Let er op dat een T5 adapter IC chips heeft!
     
Starter

Klik op de foto
Erg belangrijk! Let erop dat de bijbehorende starter is voorzien
van een zekering! Dit is een belangrijk veiligheidsaspect.
     
EIA regeling Komt het type TL Bespaaradapter (of T5 adapter) dat u overweegt in aanmerking voor subsidie?
     
Draaimechanisme voetje

Klik op de foto


Bij onze T5 adapter kan de TL buis slechts vanaf 1 zijde worden ingestoken. Het draaimechanisme is hierdoor aanzienlijk versterkt, hetgeen de levensduur ten goede komt. Wilt u een lange levensduur, let hier dan zeker op!
     
RoHS Voldoet de TL Bespaaradapter aan de RoHS normen? RoHS staat voor 'de beperking van gebruik van gevaarlijke stoffen in electronisch apparatuur'. Onze T5 adapter voldoet aan deze norm.
     
Keuring Let er op dat een T5 adapter gekeurd is en dat de keuring nog geldig is! Veel aanbieders brengen ongekeurde T5 adapters op de markt.
     
Productieproces Gebruikt de leverancier bijvoorbeeld kinderarbeid of andere mensonterende omstandigheden? Wij bezoeken om dit te voorkomen regelmatig onze leverancier.
     
Prijs Kies niet per definitie de goedkoopste aanbieder. Let op deze aandachtspunten, u heeft immers de verantwoordelijkheid om voor uw collega's veilig en goed licht op te hangen.
     
Solderingen Let er op dat de solderingen van het juiste materiaal zijn. Sommige (goedkope) materialen zijn niet toegestaan!
     
EMC Let er op dat de leverancier van de TL Bespaaradapter (T5 adapter) u garandeert dat deze waarde volgens de specificaties in orde zijn. Wij garanderen u dit bij deze, een andere leverancier ook?
     

Bekijk video voor toelichting op deze pagina


Ik heb negatieve dingen gelezen over de T5 adapter. Klopt dit?
'Zoals van elk product zijn er goede en slechte merken in omloop. Slechte merken zijn goedkoper, maar presteren niet hetzelfde als goede T5 adapters. Slechte merken adapters hebben de reputatie van de T5 adapter inderdaad geen goed gedaan.

Daarnaast laat Philips zich negatief uit over de T5 adapter. Dit is moddergooien uit concurrentie-overweging. Philips noemt geen enkel zinnig argument. Philips verkoopt uiteraard graag nieuwe, dure (Philips) armaturen en dat is met een T5 adapter niet nodig.'

Copyright Energie Besparen Doen Wij Zo BV/ EBDWZ