Energie besparen doen wij zo! BV/ EBDWZ

Partners

Met onderstaande partners hebben wij uitstekende ervaringen en wij bevelen hen daarom van harte aan!

 

nooit meer tanken?

klik voor meer info

Nooit meer tanken? Bekijk dit en ander aanbod van onze partners in energie besparen.

 


THT uit Leidschendam

THT uit Leidschendam is een betrouwbare partner voor de installatie van onze verlichting. De medewerker van THT zijn ervaren professionals die werkelijk alles van verlichting afweten.

Als u verlichting laat aanleggen door de professionals van THT uit Leidschendam, dan bent 100% verzekerd van kwaliteit en bedrijfszekerheid.

Wij bevelen THT uit Leidschendam daarom van harte aan.

 


DCMR Milieudienst Rijnmond

DCMR Milieudienst Rijnmond is een belangrijke partner van ons in de regio Rijnmond. DCMR Milieudienst Rijnmond doet goed werk in de regio. Onder andere met het opleggen en controleren van milieu- en veiligheidsregels bij ruim 26.000 bedrijven in de regio Rijnmond, van raffinaderij tot het café op de hoek, helpt de DCMR bedrijven in een gezonde en veilige omgeving te werken. Energie besparen doen wij zo BV geeft bedrijven voorlichting over energiezuinige verlichting.

 


Duurzaam Den Haag

Wij zijn partner van Duurzaam Den Haag in het programma 'Energie voor bedrijven'. Dit is een programma is voor en door bedrijven in Den Haag. Duurzaam Den Haag heeft Haagse installateurs, leveranciers en aannemers benaderd die werken op het gebied van energie-besparen en opwekken.

Energie besparen doen wij zo BV is in het programma 'Energie voor bedrijven' leverancier en adviseur in energiezuinige verlichting.

Meer info
www.duurzaamdenhaag.nl/energie-voor-bedrijven

 


F&B specialisten in Energie en Milieu

F&B is een bureau uit Hilversum met onafhankelijke specialisten in Energie en Milieu. Het bureau verspreidt vakkennis op deze gebieden.


F&B verzorgt bijvoorbeeld secretariaatswerkzaamheden voor een aantal vakverenigingen en stichtingen, organiseert F&B opleidingen, congressen, seminars en projecten en stelt F&B diverse vakbladen samen. Voorbeelden hiervan zijn de Jaaruitgave Inkoop van Energie, e-zine Ensoc Weekly en de EnergieGids.

Kortom, F&B is in Nederland een belangrijke organisatie en kennispartner op het gebied van Energie en Milieu.

 


Loogies Energiebespaarder

Loogies uit Papendrecht faciliteert bedrijven en organisaties om vastgoed te verduurzamen. Loogies ondersteunt bijvoorbeeld installateurs, architecten, bouwkundige adviseurs, energie adviseurs en innovatieve productleveranciers op het terrein van energie besparen.

Specifieke kennisgebieden van Loogies zijn zonnepanelen, Energiemanagement, subsidiemogelijkheden en windenergie.

Wij raden u Loogies van harte aan.

 


Re-vision

Wanneer de Cosinus Phi (arbeidsfactor) te laag is, neemt de warmte in de kabels toe wat leidt tot extra slijtage. Daarnaast loopt u een verhoogde kans dat de beveiligingen onnodig vaak afschakelen.

Voor organisaties die bij energiemaatschappij bekend staan als grootverbruiker, bestaat de kans dat zij extra worden aangeslagen als vergoeding voor het leveren van blindstroom door de energiemaatschappij.

RE-vision uit Best heeft jarenlange ervaring met Cosinus Phi verbetering. Neem daarom gerust contact met hen op. Dit kan per e-mail of telefonisch (0499-377787).

Ook wanneer u uw elektrische installatie wilt laten inspecteren, kunt u bij dit sympathieke bedrijf terecht. Na inspectie heeft u een goed beeld van de conditie van elektrische installatie en bent u in staat om uw installateur aan te sturen om deze installatie weer in topvorm te krijgen.

 


ATF VvE Beheer

ATF VvE Beheer, gevestigd te Den Haag, is dé dienstverlener voor Vereniging van Eigenaren. ATF behartigt de belangen van de bij hun aangesloten Verenigingen van Eigenaren.

Wat de dienstverlening van ATF kenmerkt is hun zorgvuldige aandacht bij een probleem en directe communicatie met een eigen aanspreekpunt binnen het kantoor.

Omdat ATF 100% onafhankelijk is van verzekeraars of onderhoudsfirma's, zullen zij ten alle tijden het belang van uw Verenging van Eigenaren voorop stellen. U kunt ATF VvE Beheer het beste beschouwen als een goede huisarts voor uw VvE.


Solar Cooker Werkgroep Sliedrecht

'Energie besparen doen wij zo!' schenkt graag aandacht aan de 'Solar Cooker' of 'Zonne-oven'van de Stichting Kringloopcentrum Sliedrecht.

Stichting Kringloopcentrum Sliedrecht produceert in een werkgroep Solar Cookers die worden geexporteerd naar landen gaan waar men de solar cooker wil uitproberen. Ook worden cookers uitgeleend aan mensen die twijfelen aan de mogelijkheid van koken op zonnestralen voor hun projecten in de Derde Wereld.

Wat is een Solar Cooker?
In veel landen ontbreekt het aan gas of electriciteit om een koektoestel op aan te sluiten. De oplossing is dan de zogenaamde 'Solar Cooker'. Een solar cooker is een kooktoestel dat gebruik maakt van zonlicht om eten te verwarmen. Met name in Afrika wordt er gebruik gemaakt van de solar cooker.

Hoe werkt het?
Stichting Kringloopcentrum Sliedrecht stelt solar cookers beschikbaar aan landen in de Derde Wereld. Deze worden geproduceerd in Sliedrecht. Plaatsen die slecht bereikbaar zijn, krijgen een bouwtekening van de solar cooker en financiële ondersteuning.

Resultaten
Stichting Kringloopcentrum Sliedrecht heeft een aantal scholen in India geld en kennis gegeven voor het maken van een aantal solar cookers. Ook werden met geld en kennis projecten gesteund in Mali, Togo, Ghana, Kenya en Vietnam.

En nu?
De Solar Cooker is een geweldig product met veel voordelen. Stichting Kringloopcentrum Sliedrecht maakt dit product belangeloos, sterker nog, het kost de stichting alleen maar geld. Daarom roepen wij de bezoekers van onze website op met een (kleine) donatie de productie van de solar cooker te ondersteunen.

U kunt ook even langskomen om kennis te maken met de solar cooker van Kringloopcentrum Sliedrecht.

 


Nadorp Communicatiemakers

In Zuid-Holland is het algemeen bekend dat Nadorp Communicatiemakers uit Poeldijk goede kwaliteit drukwerk levert tegen redelijke prijs. Echter, goed drukwerk leveren kunnen meer bedrijven.

Waarvoor Nadorp onder haar klanten nadrukkelijk wordt geroemd, is haar formidabele begeleiding van een communicatievraagstuk. U wilt iets en heeft een oplossing in uw hoofd, Nadorp adviseert vervolgens vanuit zijn ruime ervaring persoonlijk hoe iets goedkoper, mooier of met méér impact kan.

Naast prima advies en goed drukwerk, levert Nadorp Communicatiemakers bijvoorbeeld Apps, CMS systemen, web design, augmented reality oplossingen en meer. Nadorp Communicatiemakers uit Poeldijk is hiermee een alles-onder1-dak communicatieburo geworden die wij u van harte aanbevelen!

 


Verboon Infra

Verboon Infra

Infra in Zuid Holland

Verboon uit Den Haag is een prima Infra bedrijf uit Zuid Holland. In Zuid Holland is er voor Infra geen beter bedrijf om mee samen te werken omdat Verboon Infra hele korte lijnen heeft en flexibel is. Elke Infra klant is er nog koning. Bijvoorbeeld het ombouwen van straatverlichting is een Infra klus.

 


Fair Sales Online marketing

Fair Sales is een online marketingbureau dat oa. het plaatsen van advertenties op internet verzorgt. Wellicht ziet u regelmatig advertenties (banners) van 'Energie besparen doen wij zo!' voorbij komen op diverse websites.

Als u ook wilt adverteren zoals 'Energie besparen doen wij zo!', kunt u contact opnemen met Fair Sales.

Copyright Energie Besparen Doen Wij Zo BV/ EBDWZ