Energie besparen doen wij zo! BV/ EBDWZ

Energie besparen doen wij zo! BV

our office

'Energie besparen doen wij zo!' is ons webadres én onze bedrijfsnaam!

E-mail: info@energiebesparendoenwijzo.nl

Algemene voorwaarden [129 KB]
Privacy & AVG verklaring [48 KB]
KVK Inschrijving [129 KB]

Telefoon: 070-41 909 15

 


Of direct en ook buiten kantoortijden:
Michiel Goofers
06-537 45 877


KVK Haaglanden: 27346777
Bank: RABOBANK
IBAN: NL 73 RABO 0316739146
BIC: RABONL2U
BTW: 820920873B01


Tip! In onze demonstratieruimte kunt u onze meest verkochte producten bezichtigen.


Magazijn en Bezoekadres Winkelhaak 77
2495 AX Den Haag
   
KVK Vestigingsadres Distelweide 117, Voorburg
   
Postadres Postbus 1076
2260 BB Leidschendam


Michiel Goofers
Algemeen directeur
06-537 45 877
Michiel is onze man voor externe contacten. Hij heeft verstand van verlichting, techniek, certificatie, im- en export, productkwaliteit, wetgeving, logistiek en subsidiemogelijkheden. Michiel staat u graag telefonisch te woord, belt u hem daarom gerust.
     
Dick Hoogeboom
Marketing & Informatie
06-246 96 477
Dick is een ervaren 'marketingman'. Hij maakt bijvoorbeeld onze advertenties, banners, verpakkingen, folders, deze website, enz. Hij bepaalt kortom het beeld van ons bedrijf. Dick is ook verantwoordelijk voor het 'Partnerprogramma voor Installateurs'.
     
Eric Bandel
Licht & Gebouw
Eric is een topper in het tot een succes maken van grote lichtprojecten. Hij werkt voor ons op projectbasis, tevens is Eric eigenaar van het succesvolle bedrijf Bandel Facilitaire Diensten. Wij bevelen u van harte aan gebruik te maken van de diensten van Eric Bandel en zijn bedrijf.
     
Jasper Kol
LED op solar en Controle energienota's
Jasper weet hoe u LED verlichting kunt laten branden op zonne-energie. Bovendien doorgrondt hij energienota's in een handomdraai. Energiebedrijven maken namelijk veel fouten in uw nadeel. Jasper vindt deze fouten.
     
Richard Giel
Sales, Promoties en Webcare
Richard Giel doet Sales bij ons bedrijf. Richard doet een project op het gebied van 'Sales, Promoties en Webcare'. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Richard bewezen zeer getalenteerd te zijn.
     
Tineke Kluin
Operations & Support
06-206 10 907
Tineke is een duizendpoot. Ze doet onze administratie, stuurt installateurs aan en maakt bijvoorbeeld offertes. Tineke is onmisbaar voor de dagelijkse gang van zaken! Ieder bedrijf zou ‘een Tineke’ willen hebben, maar gelukkig werkt ze bij ons.
     
Sara Yang
Quality Control/ Waakhond
Sara controleert in het buitenland de kwaliteit van onze producten en leveranciers. Als er in een fabriek voor ons wordt geproduceerd, staat Sara letterlijk naast de 'lopende band' om alles in de gaten te houden. Soms werkt ze gewoon mee. Zij controleert al onze bestellingen alvorens deze naar Nederland vertrekken. Haar ontgaat niets!
     
Koos Bolk
'Research & Development' en Installaties
06-430 22 662
We werken met een landelijk netwerk van louter ervaren lichtinstallateurs. Een hiervan is Koos Bolk, die zich tevens bezighoudt met R&D. Koos is een vakman die u alles kunt vragen over techniek.
     
Business Partner
Boundless World Solutions
Jose da Fonseca (CEO)
Nós fornecemos LED em Cabo Verde em conjunto com o nosso parceiro Boundless World Solutions.

Wij hebben onze website met uiterste zorg samengesteld. Desalniettemin aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor tekst- of typfouten. Aan de gepubliceerde gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Al onze aanbiedingen zijn vrijblijvend.

Copyright Energie Besparen Doen Wij Zo BV/ EBDWZ