LED Portiekverlichting

Heeft u nieuwe portiekverlichting nodig? Dan hebben we 3 aantrekkelijke opties voor u.

Optie 1. Een nieuwe portieklamp

Dit is een goed, energiezuinig en toch heel redelijk geprijsd LED portieklamp. Dit topmodel LED portieklamp heeft een lange levensduur en is in verschillende uitvoeringen leverbaar.

Rond LED portiekarmatuur

Rechthoekig LED portiekarmatuur

Nieuw (2018): Portiekarmaturen EDGE R en EDGE S

Portiekarmaturen van het type EDGE R en EDGE S hebben een uitstekende lichtopbrengst en worden zowel met als zonder noodstroomvoorziening geleverd. In de modellen EDGE R en EDGE S zijn de laatste energiebesparende technieken toegepast. De ontwikkelingen op het terrein van LED verlichting hebben ertoe geleid dat er EDGE R en EDGE S méér licht geven, tegen lager energieverbruik. De portiekarmaturen EDGE R en EDGE S zijn verkrijgbaar van 12 tot 24 watt en met noodstroom voorzieningen van 1 tot 3 watt.

Prijsindicatie
De portiekarmaturen EDGE R en EDGE zitten voordelig geprijsd. Afhankelijk van de uitvoering en opties, kosten deze nieuwe generatie portiekarmaturen ongeveer € 60-€70.

Download de brochure EDGE portiekarmaturen [5.074 KB]

 
Uw naam *
Telefoon
E-mail *


Optie 2. een 1-2-3 LED Ombouwset

Met onze 1-2-3 LED Ombouwset voor Portiekverlichting kunt u in bestaande portieklampen LED plaatsen. De installatie is eenvoudig, de energiebesparing aanzienlijk.

Bovendien kost de LED Ombouwset een fractie van een nieuwe LED Portieklamp.

Meer info

 


Optie 3. LED Ombouwset Budget

LED Ombouwset Budget

klik om de foto te vergroten

Onze LED Ombouwset Budget ® is een doorbraak op het gebied van besparing.

De LED Ombouwset Budget gebruikt namelijk slechts 4 watt, heeft een uitstekende lichtopbrengst en is desondanks goedkoop.

Meer info

 
  Bijbehorende 1-2-3 LED Noodunit
...

Norton Portiekverlichting

Norton portiekverlichting

Portiekverlichting van fabrikant Norton.
Deze portiekverlichting is niet energiezuinig (11 watt, compactfluorescentielamp)) en niet slagvast ('hufterproof'). Bovendien is deze portieklamp slechts sproeiwaterdicht, dus niet bestendig tegen een stevige regenbui.

Deze portieklamp is wél goedkoop en daarom geschikt in een omgeving waar portiekverlichting weinig brandt en waar vernielzucht geen item is.

Meer informatie

 

Les Holland Portieklamp

LED Portiekverlichting

Portiekverlichting van LES Holland
Deze poly carbonaat portiekverlichting heeft LED als lichtbron en verbruikt slechts 8 watt. IP 65, dus geschikt om buiten te plaatsen.

Deze portieklamp heeft bovendien een vlamdovende behuizing en is niet duur.

Meer informatie

 

Econe Galerijverlichting

LED Portieklamp

LED Portiekverlichting van Econe
Dit LED portiek verlichtingarmatuur is geschikt voor gebruik in trappenhuizen en portieken. Heeft een betere power factor dan bovenstaand LED portiekverlichting armatuur van Les Holland, ook iets meer lumen, maar daarom wellicht ook duurder.

Meer informatie

 

LEDw@re

Solar portiekverlichting

High tech en toch niet duur!

Solar portiekverlichting van LEDw@re
Deze 4 watt portiek lamp van LEDw@re is uitgerust met zonnepanelen. Deze solar portieklamp kan worden gemonteerd met een sterke magneet of dubbelzijdig tape.

Deze portiek armatuur is bovendien voorzien van een infrarood sensor en schakelt zich hierdoor in als mensen in de buurt komen. Bij géén beweging zal de portieklamp zich na een tijdje uiteraard weer uitschakelen.

Meer informatie

 

LED Ombouwset van TLBesparen

LED Ombouwset

LED Ombouwset 5W TL Armatuur
Een LED ombouwset is een bouwpakketje waarmee uw bestaande portaalarmatuur wordt omgebouwd naar een energiezuinige LED portiek lamp. In uw veelal oude armatuurtje kunt u eenvoudig een LED strip (laten) plaatsen. De LED ombouwset is bijzonder geschikt om uw huidige trappenhuis-, pictogram- en portiekverlichting energiezuinig te maken.

Meer informatie

 

LUXimprove

Inductie Highbay

LED Bulkhead IP54 (dimbaar!)
Deze dimbare opbouw LED Bulkhead portieklamp is een energiezuinige oplossing voor verlichting in gangen,trappenhuizen en tunnels. Dit bulkhead portiekarmatuur is geschikt voor 24/7 gebruik. De portieklamp is verkrijgbaar in twee varianten, met 750 lumen (verbruik 10 watt) of 1.500 lumen (verbruik 20 watt). Beide varianten behouden minimaal 70% van hun lichtsterkte gedurende 50.000 branduren.

Meer informatie

 

Heron MAX Galerijverlichting

IP 65 en slagvast

De Heron MX is een energiezuinige variant voor LED Galerijvelichting. De LED lampen in dit galerijarmatuur geven een helder en neutraal licht en hebben een hoge lichtopbrengst.

De LED verlichting is niet alleen energiezuinig, maar heeft ook een extreem lange levensduur. Hierdoor worden onderhoudswerkzaamheden aanzienlijk beperkt.

Dit armatuur voor galerijverlichting is waterproof en slagvast.

Meer informatie

 

LokoLed Galerijverlichting

Geen toeters en bellen

Dit armatuur is slagvaste gallerij verlichting, voorzien van liefst 160 leds. De kleurtemperatuur van deze galerijlamp is kil, namelijk 6.500 kelvin. Er zitten geen toeters en bellen op deze galerijlamp, maar daar is de prijs ook naar.

Meer informatie

 

Meipos Galerijverlichting

Galerijlamp

Meipos brengt een waterdichte (IP65) opbouwarmatuur op de markt voor het verlichten van uw galerij. Deze portiekarmatuur wordt geleverd inclusief 4W LED buis. Ideaal als orientatieverlichting in een galerij of portiek en bovendien eenvoudig te plaatsen.

Meer informatie

 

Internvo Galerijlamp (IP 65)

De fabrikant prijst deze galerij/ portieklampaan als 'LED Galerij armatuur, kant & klaar en waterdicht'. Dat mag ook wel, want goedkoop is hij niet. Internova staat echter bekend om uitstekende spullen. Hier zal dit portiekarmatuur geen uitzondering op zijn.

Meer informatie

 

Norled Portiekarmatuur

Norled Portiekverlichting

De Norled portiekverlichting is een smaak nog kraak portiekarmatuur met weinig functies. Is niet brandwerend, niet IP 65, niet slagvast, enzovoort. De Norled portieklampen zijn sober en degelijk.

Meer informatie

 

Reled Galerij armatuur

LED Galerijverlichting

Dit armatuur kan toegepast worden als portiekarmatuur. De afmetingen zijn geschikt voor beperkte in- of opbouwruimten. Eenvoudig te monteren. Dit portiek armatuur verbruikt 6-8 Watt en geeft liefst 500 Lumen. De leverancier doet helaas geen prijsopgave op haar website

Meer informatie

 

Reled Galerij armatuur

Platax LED galerijverlichting

met bewegingsmelder

Deze LED galerijverlichting (Platax) verbruikt 11 watt. De galerijlamp is verkrijgbaar in zowel 3000K (warmwit) als 4000K (koelwit). Deze galerijlamp is niet goedkoop, maar is voorzien van een bewegingsmelder en/of noodunit.

Meer informatie

 

Portiekverlichting/ Galerijverlichting

De kosten van portiekverlichting worden weleens onderschat. Het is dus het overwegen waard om in energiezuinig portiekverlichting te investeren. Een LED portiekverlichting lamp kan een besparing realiseren tot 60%, echter goedkoop is portiekverlichting met LED helaas niet.

LED Ombouwset

LED Ombouwset 5W TL Armatuur
Een LED ombouwset is een bouwpakketje waarmee uw bestaande portaalarmatuur binnen enkele minuten wordt omgebouwd naar een energiezuinige LED portiek lamp. In uw veelal oude armatuurtje kunt u eenvoudig een LED strip (laten) plaatsen.

Optioneel: losse kap

...